Höstjacka Top10 - The North Face – Retro Nuptse Vest

The North Face – Retro Nuptse Vest

Nu skruvar vi upp temperatur lite när det kommer till edge som vi kallar det. The North Face höstjackor, eller faktiskt hela varumärke har fått ett riktigt upplyft i det ungdomligas tecken. I grunden ett outdoor varumärke som fått status i de yngre målgrupperna. Just den här västen som höstjacka är inte ett undantag, super-populär på stan och ja, visst känner man sig lite coolare med en North Face-logga på bröstet nu för tiden. Ett grymt val för dig som är ute efter en väst i höst.

Pris
2,835:- i skrivande stund. Det är väl så att du kan hitta en billigare väst om du vill men just av ovan skriven anledning så tycker vi att den här västen som höstjacka nog är den som är populärast just nu och då måste vi faktiskt vara villiga att hålla med om att den har något extra i form av varumärke.

Säsong
Det här är ju dock inte en stabil höstjacka för dig som tänker gå på enbart ett inköp inför stundande vinter, utan det här är ett plagg som framförallt gör sig på tidig höst och vår tillsammans med ett bomullsplagg under. 

Passform
Passformen är standard men tänk på att du är utan armar i en väst, inte så lätt att glömma kanske men värt att påpeka ändå. Du kommer med högsta sannolikhet ha en tröja där under och kanske till och med en tröja med luva där under för att hålla värmen när det snålblåser. Så med den här västen som höstjacka så rekommenderar vi att du tar med det i beräkningarna när du provar storlekarna.

Summering
Det är i sig inte en regelrätt höstjacka men det är 100% ett regelrätt höstplagg för den skandinaviska temperaturen. Extra plus för att vi tycker varumärket i sig representerar hög coolhetsfaktor och det ska man aldrig underskatta. Man känner sig lite coolare i en sån här väst kontra en väst från t.ex Polo Sport eller Hugo Boss. Ni vet vad vi menar. Som val som höstjacka så rekommenderar vi att du spanar vidare och inte slår till på endast en väst, det blir lite väl kallt i vinter för dig även om du ser ut som en kung med västen på. Med den här jackan kommer du definitivt inte att förväxlas med en business dad på stan utan andas mer ungdomlighet och även här finns det många coola färgkombinationer att ta ställning till.